Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

Welkom bij 123-Tuinmeubel.nl

Heb je een tuin? Dan heten we je van harte welkom op de website 123-tuinmeubels.nl. Je wilt natuurlijk genieten van je tuin. Fraaie tuinmeubels zijn dan geen overbodige luxe. Heb je geen tijd om allerlei winkels te bezoeken? Zit je liever in de tuin? Met je laptop kun je ook een keus naken uit heel veel tuinmeubels. Het grootse aanbod, tegen de laagste prijs, vind je namelijk op deze website. 

EENVOUDIG ZOEKEN NAAR EEN ARTIKEL

Waar ben je naar op zoek? Zoek je een parasol of een tuinstoel? Zoek je een ander artikel. Weellicht is het gezochte artikel in de blauwe balk of onder Categorieën vermeld. Is het door jou gezochte artikel niet vermeld? Dan kun je nog, door erop te klikken, de categorie Overigen proberen.

Je ziet dat de categorie Overige weer onderverdeeld wordt in een aantal subcategorieën, van accessoires tot poef. Ook de andere categorieën zijn onderverdeeld in een aantal subcategorieën. Je kunt zo snel en eenvoudig het gewenste artikel vinden.

Je hoeft overigens niet te zoeken via categorieën. Wil je nog sneller zoeken? Maak dan gebruik van het zoekvenster. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een hangmat. Na het intikken van het woord hangmat verschijnen vijf blauwe balkjes in beeld met vermelding van de naam van de hangmat en de prijs. 

ZOEKEN NAAR MEER INFORMATIE

Wil je meer informatie over een bepaald artikel? Wil je bijvoorbeeld meer weten over de Outdoor Living bijzettafel Serra? Klik dan boven de blauwe balk met vermelding van de tafel en de prijs. Er verschijnt dan direct een scherm met allerlei informatie. Zo kom je te weten dat de tafel is voorzien van een acacia hout teak finish. Je kunt dan bepalen of dit inderdaad de tuintafel is die past bij de andere tuinmeubelen.

Wil je nog meer informatie? Klik dan op Meer informatie. Op het scherm verschijnt de website van de webwinkel waar je het artikel kunt bestellen. 

ZOEKEN ALS JE BUDGET BEPERKT IS

Uiteraard wil je graag mooie tuinmeubelen kopen. Helaas is je budget beperkt. Waarschijnlijk kun je op deze website toch fraaie tuinmeubelen vinden. Op zoek naar nieuwe tuinstoelen? Heb je echter niet meer te besteden dan 100 euro? Dan is het niet nodig dat ook duurdere tuinmeubelen op het scherm verschijnen.

Hoe kun je zoeken naar tuinstoelen die niet duurder zijn dan 100 euro? Dat kun je doen door, na geklikt te hebben op tuinstoelen en vervolgens op stoelen, onder Alle prijzen in de blauwe balk van 51 tot 100 euro te selecteren. Er verschijnen nu alleen blauwe balkjes met stoelen die duurder zijn dan 51 euro en goedkoper dan 100 euro in beeld.

Je kunt de gevonden stoelen ook weer selecteren op prijs. Dat doe je door in de blauwe balk onder Sorteer op… prijs Laag > Hoog of prijs Hoog > Laag te selecteren. 

EEN TUINMEUBEL VAN EEN BEPAALD MERK

Er zijn winkels en webwinkels die tuinmeubels van een bepaald merk levert. Wellicht heb je jarenlang veel plezier gehad van een tuintafel en tuinstoelen van bijvoorbeeld het merk Allibert. Je kunt op deze vergelijkingswebsite eenvoudig zoeken op merk. Na het selecteren van tuinstoelen-stoelen, of van tuintafels-tafels, selecteer je in de blauwe balk onder Alle merken het merk Allibert. Er verschijnen dan uitsluitend blauwe balkjes met vermelding van tuinstoelen of tuintafels van het merk Allibert in beeld. Zoeken naar tuinstoelen van een bepaald merk is op deze vergelijkingswebsite dus heel eenvoudig.

Onze 3 meest bekeken artikelen

SUNS tuinmeubelen Maranza Gordijnen | Luxe Uitvoering | Mat Wit | 340 cm

SUNS tuinmeubelen...

 
Prijs: € 899.00

Heb je een Maranza overkapping aangeschaft en wil je toch meer bescherming tegen regen, wind en zonlicht? Of wil je gewoon iets meer privacy? Dan zijn de Luxe Maranza Gordijnen...

Bezoek Aanbieder
SUNS tuinmeubelen Rota | Terrasoverkapping | Mat Wit | 300x400x250cm

SUNS tuinmeubelen Rota |...

 
Prijs: € 3499.00

Door de verschillende uitvoeringen past de Rota in iedere tuin of op elk dakterras! En met de flexibele shutters als dak, kun je alsnog genieten van het zonnetje en zit je lekker...

Bezoek Aanbieder
Piet Boon Collection Timme Tuintafel | Verkrijgbaar in 3 maten

Piet Boon Collection...

 
Prijs: € 4380.00

Deze robuuste eettafel voor buiten is onderdeel van de TIMME collectie. Door meerdere tafels te combineren, kun je je eigen formaat creëren. Door de handig geplaatste poten...

Bezoek Aanbieder